Çantë afariste meshkujsh

Çantë afariste meshkujsh

400 €

  • 100% lekure origjinale
  • Lëkurë veg tan e pëpunuar si në kohërat e lashta
  • I rreshtuar plotësisht
  • Përmasat 32cm i lart x 40cm i gjërë x 9cm i thellë

Çantë shpine meshkujsh e punuar nga veg tan lëkura që nga prerja , ngjyrosja, qepja si dhe montimi tërësisht me dorë pa u përdor asnjë makineri.