Magnolia

Çantë femrash

Magnolia

290 €

Dimensionet:

  • 22 cm lartësia x 23 cm gjërësia x 8 cm tellësia.

Magnoliet simbolizonin dinjitetin dhe fisnikërinë. Në Kinën e lashtë, magnoliet mendohej të ishin simbolet e përsosura të bukurisë dhe butësisë së grave.

Kjo çantë femrash është unike se janë përdorur disa teknika të gravimit si dhe ngjyrosjes që të arrihet deri te produkti final.

Çantë femrash e punar me durim dhe dedikim tërësisht me dorë. Baza është lëkurë lope e quajtur vegjetabël sepse përpunohet si në kohrat e lashta, zhytet në ujë më perime (kryesisht limon dhe limete) dhe thahet në diell që e bën lëkurën tërësisht bio pa asnjë kemikalje. Gravura bëhet tërësisht me dorë pa asnjë kalëp ose klishe. Qepja bëhet tërësisht me dorë. Lyerja bëhet me dorë si dhe vijnë edhe tri shtresa të tjera me preparate për mirëmbajtje të lëkurës. Kjo çantë është unike se nuk mund të punohen dy ose më shumë lloje për arsye se lëkura e merr ngjyrën sa dëshiron vet.